Uniek zuurstofslang ophangsysteem

Vindt u de zuurstofslang ook zo hinderlijk? Jarenlang was het een vervelende en onveilige bijkomstigheid voor zuurstofgebruikers. Maar eindelijk is er nu een oplossing: de Oxyrunner®, het unieke zuurstofslang ophangsysteem langs het plafond.

Het product wordt al jaren gebruikt door de uitvinder van de Oxyrunner®, zelf zuurstofpatiënt. Te mooi voor alleen eigen gebruik, vond hij. Dat vonden wij ook. We ontdekten een kinderlijk eenvoudige, maar fantastische oplossing waar u als zuurstofpatiënt écht baat bij hebt. Het is daarom dat we de Oxyrunner® in ons assortiment hebben opgenomen, exclusief verkrijgbaar via onze webshop.

Valpreventie

Het speciale aan de Oxyrunner® is dat u zich binnenshuis veel vrijer en veiliger beweegt. Een zuurstofslang over de vloer is absoluut geen fraai gezicht. Nog vervelender, de slang vormt een reëel struikelblok, met alle vervelende gevolgen van dien. De Oxyrunner® neemt dat gevaar weg en is een geweldige valpreventieve oplossing. Een groot pluspunt is daarnaast dat het systeem voorkomt dat de zuurstofslang achter allerlei obstakels blijft haken.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze speciale website over de Oxyrunner®.