Nancy Baten is lid van ons cliëntenplatform. Wordt u ook lid?

Nancy Baten leeft voor mode. Jarenlang heeft ze in de branche gewerkt, totdat ze noodgedwongen moet stoppen. Op 33-jarige leeftijd wordt bij haar Alpha-1 geconstateerd. Deze ziekte, waarbij het lichaam niet genoeg wordt beschermd tegen enzymen, leidt in veel gevallen tot beschadiging van de longen. Zo ook bij Nancy. Inmiddels leeft ze 21 jaar met de ziekte en zet ze zich sinds vijf jaar in voor ons cliëntenplatform.

“Ik heb moeten verwerken dat ik niet meer kon werken. Uiteindelijk ben ik gaan zoeken naar iets om mijn dagen zinvol in te vullen”, vertelt Nancy. “Na een opleiding bij de Volksuniversiteit werd dat mijn blog: Nancy’s Fashion Style. Ik ben ermee gestart en nooit meer gestopt. Wekelijks schrijf ik meerdere posts, host online events en werk samen met andere namen in de industrie. Een andere waardevolle tijdsbesteding is mijn deelname aan het cliëntenplatform bij Westfalen Medical.”

Het cliëntenplatform komt twee keer per jaar bijeen en bestaat uit cliënten van Westfalen Medical. “Tijdens de bijeenkomst, die een halve dag duurt, bespreken we van alles”, vertelt Nancy. “We praten over onze dagelijkse ervaringen; in het algemeen en specifiek met producten en diensten van Westfalen Medical. We vertellen ook over nieuwe ontwikkelingen die we online tegen zijn gekomen en we delen tips met elkaar. We denken samen in mogelijkheden, niet in beperkingen. Andersom presenteert Westfalen Medical nieuwe producten of ontwikkelingen, waar wij dan vragen over kunnen stellen. Van sommige leden komen hun partners ook mee. Zij hebben hun eigen ervaringen die ook van grote waarde zijn voor ons allemaal.”

“Het bestaan van het cliëntenplatform is erg belangrijk”, vervolgt Nancy. “Door het delen van onze kennis en ervaringen, wordt de dienstverlening van Westfalen Medical verder verbeterd. Het kan zelfs leiden tot de introductie van nieuwe producten. De Oxyrunner is hier een goed voorbeeld van. Dit unieke zuurstofslang ophangsysteem zorgt voor meer bewegingsvrijheid in huis. Bovendien vind ik het fijn om als cliënt inbreng te hebben. Wat we tijdens de bijeenkomst bespreken, kan mijn leven en dat van andere cliënten makkelijker maken.”

Om potentiële nieuwe leden over de streep te trekken, heeft Nancy een belangrijke toevoeging. “De bijeenkomsten voelen als een uitje. Er is koffie met iets lekkers, de lunch wordt goed verzorgd en je bent samen met mensen die je echt begrijpen. Dus wilt u graag meepraten en denken voor producten en diensten én heeft u zin in een gezellig en fijne bijeenkomst? Word dan ook lid!”

Hebt u interesse om lid te worden? Stuur dan een e-mail naar marketing-wgm@westfalen.com

28-07-2021 door Martine Mulder

Laatste nieuws

7 tips bij koud weer

7 Tips bij het koude weer voor mensen met een longziekte.  Elk seizoen brengt bepaalde prikkels met zich mee, maar in de winter nemen de klachten bij mensen met een...

Lees verder

Clusterhoofdpijn …je zal het maar hebben.

Ankie Aerts (65) weet er alles van. In 2014 is deze ziekte bij haar geconstateerd. “Die vreselijke oogpijn en aanvallen. Vaak wel acht tot twaalf keer per dag”. Erachter komen...

Lees verder