Totaalpakket zuurstof voor ziekenhuizen

Naast zuurstof voor de thuissituatie, hulpdiensten, verzorgings- en verpleeghuizen is Westfalen Medical een betrouwbare partner voor ziekenhuizen.

Dit is wat wij u bieden:

  • vloeibare zuurstof met een complete tankinstallatie voor de centrale zuurstofvoorziening in het ziekenhuis;
  • cilinders in meerdere formaten: 1, 2, 5 en 10 liter, afgestemd op de lokale zuurstofvoorziening aan patiënten en eveneens afgestemd op de diverse apparatuur;
  • speciale gassen zoals Lachgas (narcosegas) en longdiffusie gassen. Dit zijn gassen die gebruikt worden bij de diverse longfunctiemetingen;
  • speciale laboratoriumgassen voor diverse onderzoeken;
  • vloeibare stikstof voor opslag van weefsels en voor de afdeling Dermatologie;
  • koolzuurgas voor diverse medische toepassingen, onder andere kijkoperaties.

Overstappen naar Westfalen Medical

Wilt u overstappen naar Westfalen Medical? Dat kan uiteraard. Wij begeleiden u bij het hele proces. We garanderen een storingsvrije overgang.

Bij de ombouw van de tankinstallatie, het leidingwerk en overige voorkomende werkzaamheden worden de normale processen in het ziekenhuis niet verstoord. Uiteraard vinden er gedurende het gehele proces diverse kwaliteitscontroles plaats. Deze controles worden uitgevoerd door een daartoe gekwalificeerde persoon en onze eigen apotheker.

Oriënterend gesprek

Hebt u interesse in een oriënterend gesprek met onze accountmanager ziekenhuizen? Schroom niet, stuur een e-mail naar verkoop@westfalenmedical.nl en wij brengen u in contact. Uw vragen zijn welkom.