Voor huisarts(en)praktijken heeft Westfalen Medical een tweetal services.

1. Medicinale zuurstof

Westfalen Medical levert zuurstofcilinders die u kunt gebruiken in uw praktijk, in uw auto of bij de patiënt thuis. Deze cilinders zijn beschikbaar in zowel aluminium als composiet, en hebben een inhoud van 1, 2, 5 en 10 liter.

U heeft de keuze uit

  • een standaardaansluiting met een los reduceertoestel of
  • een cilinder met een geïntegreerd reduceertoestel. Bij deze cilinders is het reduceertoestel geïntegreerd in de kop van de cilinder. Dit maakt het gebruik makkelijker en veiliger.

2. Stikstof

Westfalen Medical levert vloeibare stikstof aan huisarts(en)praktijken.

Door een aanpassing in de Arbo-richtlijnen mag u vloeibare stikstof niet meer zelf vervoeren. Als gevolg hiervan mag u als huisarts geen stikstof meer ophalen bij het ziekenhuis. Om toch in uw behoefte te voorzien heeft Westfalen Medical een stikstofservice opgezet.

Om nooit mis te grijpen bij een dermatologische behandeling, is het van belang om in uw praktijk altijd te kunnen beschikken over vloeibare stikstof. Mede op verzoek van veel collega-huisartsen introduceren wij hiervoor een voordelige en handige abonnement service. Hiermee bent u altijd verzekerd van voldoende voorraad stikstof om tijdens het spreekuur gewenste behandelingen direct uit te voeren.

Bekijk onze film voor meer informatie.