Een verademing

Zieke longen. U merkt het bij alles wat u doet. Zacht uitgedrukt is dat heel vervelend en verdrietig. De zuurstoftherapie die uw arts u voorschrijft moet verlichting bieden, zodat uw leven er weer beter uitziet. De vraag is: haalt u wel het beste uit de therapie? De ene leverancier is de andere niet. Bij Westfalen Medical hoeft u zich daarover absoluut geen zorgen te maken. Al onze apparatuur is van hoge kwaliteit en met onze aanpak komt uw therapie maximaal tot zijn recht. Uw leven krijgt weer kleur. Wat een verademing. Dat zijn ook onze lichtgewicht mobiele oplossingen. U kunt er weer lekker op uit.

Vertrouwd

Hele belangrijke schakels in de levering van zuurstof bij u thuis zijn onze servicemedewerkers. Meestal zijn het mensen uit uw eigen regio. Dat voelt al snel vertrouwd. Zij weten hoe het werkt in de praktijk, ze leggen u duidelijk uit hoe de apparatuur werkt en helpen u met raad en daad. U hebt er geen omkijken naar.

Geen arts

Onze servicemedewerkers stellen de apparatuur in volgens het recept van uw arts. Het is belangrijk dat u zich hieraan houdt. Te veel zuurstof kan namelijk schadelijk zijn, ook te weinig is niet goed. De behandeling heeft dan onvoldoende effect. Vraagt u uw servicemedewerker de zuurstofflow anders in te stellen, dan is het antwoord ‘nee’. Daarvoor moet u echt bij uw arts zijn.