Stroller


Westfalen Medical - een verademing
Totaalleverancier voor respiratoire therapieën
Snelle levering aan huis
Toegankelijke customerservice
Contracten met alle zorgverzekeraars

Omschrijving

Dit product is op dit moment slechts beperkt voorradig.

Er zijn 2 varianten in omloop. Er is een stroller met een vulindicator. Hierop kan eenvoudig worden afgelezen hoe vol de stroller is. En er is een stroller met een veer in het handvat. Door de stroller op te tillen laat de weegpen zien hoe vol de stroller is.

De vereiste zuurstofflow kan zo hoog zijn, dat van enige mobiliteit van de cliënt nagenoeg geen sprake meer is. In dit soort situaties is de Hi Flow Stroller® een keus die een zekere mate van bewegingsvrijheid biedt.

Dit is niet alleen te danken aan het relatief lage gewicht van de stroller: 3.6 kg, maar vooral ook aan de continu flow tot maar liefst 15 liter per minuut.

Door de hoge zuurstofflow vertoont de HI Flow Stroller® bij gebruik veel ijs- en vochtvorming. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen effect op de werking. 


Downloads & handleidingen


Specificaties

SKU 55003323

Voor optimale ondersteuning van uw luchtwegtherapie hebt u baat bij mensen die weten hoe het werkt. Een leverancier die topproducten levert en die ook nog eens oog en oor heeft voor uw vragen en wensen. Die partij vindt u in ons. Westfalen Medical, een verademing.

Bart Seuren

Servicemedewerker