Zuurstof en vakantie….?

Denkt u er wel eens over na om op vakantie te gaan? Heerlijk naar de zon, de bergen of naar de Waddeneilanden.
Vanaf het moment dat u of uw naaste afhankelijk is geworden van zuurstof is dit niet meer zo vanzelfsprekend. Hoe moet dat nou in de auto of in het vliegtuig? Moet ik in Nederland blijven of kan mijn zuurstof ook in het buitenland geleverd worden? En wat zijn de kosten?

Allemaal vragen die waarschijnlijk door uw hoofd gaan. Maar geen zorgen. Wij zorgen voor de oplossing!

Vakantie in Nederland
Gaat u op vakantie in Nederland? Wij plaatsent uw zuurstofvoorziening op uw vakantieadres. Het enige wat wij van u vragen is dat u minimaal 4 weken voor aanvang van uw vakantie bij ons uw aanvraag doet.

 
Vakantie in het buitenland
Gaat u op vakantie naar het buitenland? Wij regelen dat er een zuurstofvoorziening op plaats van bestemming voor u klaar staat. Een voorwaarde is dat u minimaal 6 weken van te voren uw vakantieplannen aan ons doorgeeft.
De kosten voor het plaatsen van een zuurstofvoorziening in het buitenland zijn afhankelijk van:

  • de periode;
  • het land; 
  • de benodigde apparatuur;
  • de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave. Wij nemen hierin advies mee over uw mobiliteit tijdens de vakantie. U beslist daarna zelf of wij de aanbieding voor u mogen vastleggen. Na uw schriftelijk akkoord aan ons gaan wij alles voor u regelen.

Op de pagina Westfalen - Op reis met zuurstof(zuurstofinfo.nl) kunt u de digitale vakantie- aanvraagformulieren vinden. 



20-02-2023 door Martine Mulder

Laatste nieuws

7 tips bij koud weer

7 Tips bij het koude weer voor mensen met een longziekte.  Elk seizoen brengt bepaalde prikkels met zich mee, maar in de winter nemen de klachten bij mensen met een...

Lees verder

Clusterhoofdpijn …je zal het maar hebben.

Ankie Aerts (65) weet er alles van. In 2014 is deze ziekte bij haar geconstateerd. “Die vreselijke oogpijn en aanvallen. Vaak wel acht tot twaalf keer per dag”. Erachter komen...

Lees verder